Afbeelding

Vrijwilligerspenning voor EHBO-boegbeeld Harrie van den Heuvel

Algemeen

Laarbeek - Harrie van den Heuvel uit Boerdonk ontving maandag de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Burgemeester Frank van der Meijden en wethouder Joan Briels reikten de onderscheiding uit namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek. Harrie van den Heuvel zet zich al 50 jaar op vele vlakken in voor de EHBO Lieshout-Mariahout. Een bijzondere mijlpaal.

Op 12 maart 1973 startte Harrie van den Heuvel als vrijwilliger bij EHBO vereniging Lieshout-Mariahout. Al 50 jaar is zijn inzet voor de vereniging enorm groot. Hij is niet alleen betrokken als EHBO’er tijdens evenementen, maar ook al 40 jaar vrijwilliger Lotus bij de opleidings- en herhalingslessen van de vereniging. En dat is nog niet alles. Bij de EHBO lessen voor kinderen, bij de reanimatielessen en tijdens de roefeldagen kan de vereniging ook altijd op zijn bijdrage rekenen. Een erg waardevolle vrijwilliger voor de vereniging, die hiervoor altijd graag vanuit Boerdonk naar Laarbeek komt.

Harrie houdt er niet van om op de voorgrond te staan, maar is wel altijd in voor een geintje en draagt bij aan een gezellige, maar toch leerzame les. Je kunt goed afspraken met hem maken en hij zal zich er altijd aan houden. De vereniging is ontzettend blij met zijn geweldige inzet gedurende zo’n lange tijd en beloont hem graag met een vrijwilligerspenning.