Afbeelding

Zonnige lenteactie en NLdoet bij Scouting Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel is afgelopen zaterdag flink in de weer geweest: enerzijds met de jaarlijkse lenteactie en anderzijds met NLdoet.

De jeugdleden hebben in de ochtend samen met hun leiding en de hulp van een aantal ouders de lente rondgebracht met de jaarlijkse lenteactie. Na een regenachtige week met zelfs redelijk wat natte sneeuw zijn de leden op de zonnige zaterdagochtend het dorp in gegaan om de bestelde violen en potgrond bij de mensen aan huis te brengen. De opbrengsten van de lenteactie komen ten goede aan de zomerkampen van de verschillende speltakken van Scouting Aarle-Rixtel. De Scouting wil daarom iedereen die iets heeft besteld bedanken voor de bijdrage.

Tijdens de lenteactie was een ander team op de blokhut alvast gestart met de NLdoet werkzaamheden. Hierbij is er gewerkt aan het verduurzamen van de blokhut. Dit is onder andere gedaan door het vervangen van oude verlichting door LED-verlichting en door wat kleinschalige isolatiemaatregelen. Tenslotte is er ook nog een start gemaakt met het buitenschilderwerk, welke toe was aan een nieuwe lik verf.