Een tweede plaats voor Eefje Timmers en een derde plaats voor Marlies Jacobs. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video hieronder.
Een tweede plaats voor Eefje Timmers en een derde plaats voor Marlies Jacobs. Wie de opdracht heeft gewonnen zie je in de video hieronder.

Winnaar opdracht ‘Foodfotografie’ Het Perfecte Plaatje Laarbeek bekend

Algemeen Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Laarbeek - Na de drukke carnavalsdagen hebben de fotografen deze ronde mogen genieten van eten. Sommige fotografen maakten zelf de lekkerste gerechtjes, andere gingen op bezoek bij een restaurant. Ronde 5 stond namelijk in het teken van ‘Foodfotografie’, smullen maar!

De meeste fotografen kozen er deze ronde voor om verschillende gerechtjes zelf te maken om uiteindelijk ‘Het Perfecte Plaatje’ in te leveren. De beoordeling van deze opdracht werd, zoals altijd, gedaan door Joost Duppen en Liesbeth van Boxtel. Volgens de jury was het een ronde met een erg hoog niveau en vonden ze het jammer dat ze de gerechten niet mochten proeven. Ook zat er één foto bij die de jurylid Joost Duppen al verwacht had. “De foto met de hamburger had ik al verwacht. Een hoog Youtube-tutorial gehalte, maar erg mooi uitgevoerd.”


Annemarie Rechters wint ronde foodfotografie
Hoewel deze ronde het verschil tussen de nummer één (Annemarie Rechters) en nummer twee (Eefje Timmers) klein is, hadden beide juryleden dezelfde nummer 1 en 2. Vlak daarachter volgde Marlies Jacobs op een mooie derde plaats.

Nog maar 10 deelnemers in de race
Iedere ronde vallen er twee deelnemers af. Dat zijn de deelnemers die de laagste beoordeling in de ronde hebben gekregen. Benieuwd welke deelnemers uit de race zijn en wie deze opdracht heeft gewonnen? Bekijk de video hierboven.