Afbeelding
Foto: Martijn van Lankveld

Wijkschouw door en voor Mariahout

Algemeen

Mariahout - In Mariahout gaat er op 27, 28 en 29 maart, tussen 18.00 en 20.00 uur, een wijkschouw plaatsvinden. De wijkschouw wordt gehouden door de gemeente, Wocom, politie en Zorg om het dorp. 

Tijdens een wijkschouw lopen de betrokkenen door Mariahout in de wijken: Bernadette (27 maart), de Nieuwe Erven (28 maart) en de Hoge Suute (29 maart). Het doel van de wijkschouw is het inventariseren van de behoeften van de wijken; dit wordt gedaan door in de desbetreffende wijken aan te bellen en contact te leggen met de bewoners. Met de wijkschouw is het belangrijk dat de inwoners meedenken over de (maatschappelijke) problemen die zich in Mariahout afspelen. Wanneer de problemen duidelijk in beeld zijn kan er namelijk sneller naar een oplossing gezocht worden.

Heeft u informatie die besproken moet worden waar langer de tijd voor nodig is? Dat kan. Neem dan van te voren contact op met: Bart Drouen (dorpsondersteuner) bart.drouen@levgroep.nl / 06-16280572 of Nathalie Ansems (dorpsondersteuner) via nathalie.ansems@levgroep.nl / 06-48532893.