Afbeelding

Eet mee in het Huiskamerrestaurant van Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Dorpsondersteuners van Beek en Donk zijn op dit moment bezig met een behoefte onderzoek naar een eetpunt in de Huiskamer. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers willen zij namelijk een Huiskamerrestaurant starten op dinsdag- en donderdagavond.

Vind jij het gezellig om samen te eten met dorpsgenoten? Het Huiskamerrestaurant is er voor iedereen, jong en oud. Vrijwillige gastvrouwen/gastheren serveren voor u de warme maaltijd. Het betreft een samenwerking met Dé Maaltijdservice Venray die voor de levering van de maaltijden zorgt. Je kiest zelf wekelijks je eigen maaltijd(en), er is een ruime keuze en je eet daardoor dus altijd wat je zelf lekker vindt. Na het eten staat het je vrij om gezellig in de Huiskamer te blijven voor een kop koffie/thee of een spelletje.

Het Huiskamerrestaurant in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk wil graag open op dinsdag en donderdag vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur worden de maaltijden geserveerd. LEV Laarbeek en de Huiskamer heten je van harte welkom om aan te sluiten. Wanneer er zes aanmeldingen zijn voor deelname wordt er gestart.

Wilt u meer informatie over het Huiskamerrestaurant, de kosten, de kortingsregeling van de gemeente Laarbeek of wilt u zich aanmelden als gast? Neem dan contact op met dorpsondersteuner Suzan de Koning via suzan.dekoning@levgroep.nl of 06-19502192 of Maartje Keizers via maartje.keizers@levgroep.nl of 06-41433277.