Afbeelding

Senioren Beek en Donk eten gezellig samen bij Pannenkoekenhuis Pluk

Algemeen

Beek en Donk - 35 enthousiaste leden van Seniorenvereniging Beek en Donk gingen op donderdag 9 maart naar Pannenkoekenhuis Pluk om gezellig samen uit eten te gaan. Dit was een goede keus, want heel veel deelnemers waren nog nooit in een pannenkoekenhuis geweest. De gedachte bij velen is toch dat dit niet voor senioren zou zijn, maar niets is minder waar.

Er waren speciaal vier mooie tafels klaargezet en er werd meteen lekker gekletst over van alles en nog wat. Het mooiste was dat al veel deelnemers een pannenkoek hadden uitgezocht op de website van Pluk en, net als bij de chinees, het nummer konden opnoemen! De vele soorten pannenkoeken en andere gerechten waren voor de meeste senioren een aangename verrassing.

De tijd vliegt als het gezellig is en, voordat iedereen het wist, waren alle heerlijke desserts alweer op. Na het afrekenen ging iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts en met de gedachte aan een fijne avond met anderen aan een tafel. Intussen is de organisatie alweer bezig met de volgende bijeenkomst, waarvoor inmiddels al een reservering loopt. Een groot aantal deelnemers lijkt op voorhand geen probleem gezien het enthousiasme van iedereen. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.