Uitwisselingsconcert harmonie De Goede Hoop

Uitwisselingsconcert harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Na een geslaagd nieuwjaarsconcert en een zeer gezellig carnavalsconcert staat het volgende concert op de agenda van harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel. Op zaterdagavond 25 maart ontvangt de harmonie dan in MFC De Dreef de collega’s van Muziekvereniging Meierijstad voor een uitwisselingsconcert.

In 2018 zijn harmonie Nijnsel en Muziekvereniging EDB uit Eerde gefuseerd tot Muziekvereniging Meierijstad. Met een stevige basis in de kernen Nijnsel, Sint-Oedenrode, Eerde en Veghel wil deze vereniging een muziekvereniging zijn van en voor de gemeente Meierijstad, zodat muziek (leren) maken voor iedereen toegankelijk blijft. Het orkest staat onder leiding van dirigent Hans van der Velden. Muziekvereniging Meierijstad zal het tweede deel van het programma voor haar rekening nemen met o.a. muziekstukken uit de musical- en filmwereld.

Het harmonieorkest van De Goede Hoop speelt het eerste deel van de avond. Ook zij heeft de gemeenschap in aanraking laten komen met muziek hoog in het vaandel staan. Dit heeft zij in het verleden bewezen met projecten als The Voice, Maistro en Ameezing. Deze avond brengt het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Martijn Pepels, een licht programma met o.a. Spaans getinte werken.

Harmonie De Goede Hoop nodigt u van harte uit om dit concert bij te wonen. Het vindt plaats in De Dreef op zaterdag 25 maart om 20.00 uur. De toegang is gratis!