Afbeelding
Foto:

KunstCafé ‘Organische Vormen’ in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - Het KunstCafé ‘Organische Vormen’ in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis is op donderdagmiddag 23 maart van 14.00 tot 15.30 uur. Deze middag gaat Anita Roijackers met de deelnemers aan het KunstCafé in gesprek over haar manier van werken.

Wat drijft haar, en waarmee werkt zij zoal. Roijackers werkt met en op verschillende materialen, waaronder hout, papier, linnen met olieverf of acryl. Haar werk is intuïtief en getuigt van een groot vakmanschap. De kunstenaar heeft een unieke stijl ontwikkeld waarin ze de natuur weet te vertalen naar haar eigen beeldtaal. Deze expositie staat in het teken van abstracte hedendaagse kunst en is geïnspireerd door de natuur en haar tuin. Bezoekers kunnen genieten van organische vormen met een vleugje fantasie en veel kleur. 

Ze nodigen u van harte uit om te komen kijken en te genieten van de werken van Anita Roijackers. U hebt deze middag alle tijd om uw vragen te stellen aan de kunstenaar zelf. Het Kunstcafé, de ontmoeting in kleine groep met de kunstenaar, is weer een must see en wordt gehouden op donderdagmiddag 23 maart van 14.00 tot 15.30 uur. U kunt zich aanmelden via info@oudraadhuis.nl.