Jolanda Biemans
Jolanda Biemans

Een en Twintig leidt eerste seizoensnederlaag

Sport Sport

Een en Twintig leidt eerste seizoensnederlaag

Beek en Donk - Ondanks een flitsende start liep Een en Twintig toch enigzins onverwacht tegen een eerste nederlaag aan. Viel er na drie wedstrijden een 3-0 voorsprong te noteren, enkele uren later was met een 4-6 eindstand de 1e nederlaag een feit. Omdat de concurrentie ook punten verspeelde blijft de voorsprong van Een en Twintig weliswaar vijf punten, maar is de weg naar het kampioenschap zeker nog niet geplaveid met gladde stenen. Aanstaande vrijdag staat het Laarbeekse duel met ATTC uit Aarle Rixtel op het programma. 

Een en Twintig 2 kwam met een 8-2 nederlaag van een koude kermis thuis uit Vught. Tegenstander en tevens koploper PJS bleek een maatje te groot voor de Een en Twintig mannen Silvain de Koning, Jeroen Engelhart en invaller Rolf Hendricksen. Door deze uitslag lijkt te opgave om te ontkomen aan een promotie/degradatieduel met de week lastiger te worden. 

Ook Een en Twintig 3 kende een weinig succesvolle week. MTTV uit Mierlo tracteerde op een 8-2 nederlaag. Guido Graat was de enige sta-in-de-weg voor MTTV. Dankzij hem werden de twee tegenpunten behaald. Door dit resultaat is ook dit team inmiddels in de gevarenzone beland. Een en Twintig 4 heeft de tweede plek stevig in handen. Het duel met het laag geplaatste TTCV uit Veghel leverde getuige de 9-1 overwinning geen problemen op voor de Een en Twintig spelers. Patrick Biemans vergaloppeerde zich 1 keer en moest met het kleinst mogelijke puntenverschil zijn hoofd buigen.

Een en Twintig 5 leverde een kopie resultaat af door met 9-1 Unicum terug naar huis te sturen. Eva Verrijt en Tarek Abou Saada bleven ongeslagen. Hamed Alisedaghat liep tegen het enige tegenpunt op. Dit team is een gedegen middenmotor in haar klasse. Een en Twintig 6 wist tegen OTTC nog net aan de goede kant van de score te blijven. Na een spannend duel wisten Kevin Biemans, Jolanda Biemans en Hans Eekels zes punten bij elkaar te spelen. Door dit resultaat heeft ook dit team een vaste plek veroverd in het middengebied van haar klasse. Team 7 wist het tegen de studenten en koplopers van Taveres uit Eindhoven niet bol te werken. Dankzij overwinningen van Shaun Marien (1) en Christi Eekels (2) bleef de nederlaag beperkt tot een acceptabele 7-3.

Het jeugdteam van Een en Twintig kwam gezien de 7-3 nederlaag net te kort tegen Bergeijk. Thomas Orbon, Lisa Seelen en Roos van Schip boden prima tegenstand, maar waren op de beslissende momenten niet slagvaardig genoeg. Thomas toonde zich met twee overwinningen een sterke Een en Twintig speler. Lisa met één overwinning en Roos die op beslissende momenten wat pech had bleven daar een klein beetje bij achter.