Weinig doelpunten bij Flamingo’s

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, reisde zondag 19 maart af naar Diessen, waar er tegen DSV 1 gespeeld ging worden. De vorige wedstrijd tegen DSV eindigde in een nipt verlies voor Flamingo’s, daarom waren de dames uit Mariahout er extra op gebrand om te winnen.

In de allereerste aanval van de wedstrijd wist DSV meteen te scoren. Het leek wel of Flamingo’s nog even wakker geschut moest worden door dat doelpunt. Daarna stond het verdedigend een stuk beter, maar de korf werd nog niet gevonden. Na ongeveer een kwartier spelen scoorde Amy Maas van afstand. Toen volgde een reeks van doelpunten. Eerst was het Fieke van den Heuvel die een knappe kans wist te leggen, daarna DSV en tot slot weer Amy Maas met een doorloopbal. Zo kwam Flamingo’s op voorsprong en deze hebben ze niet meer uit handen gegeven. Sanne Scheepers wist een strafworp te benutten en het laatste doelpunt van de eerste helft kwam uit handen van Neeltje Berkvens. Beide partijen gingen met een 2-5 ruststand de kleedkamers in.

Na de rust hadden beide partijen het goed neergezet op verdedigend vlak. Door de strakke verdediging viel het eerste doelpunt van de eerste helft pas na een kwartier. Helaas viel deze aan de kant van DSV. Iets later wist Jente Boudewijns het goede spel van Flamingo’s eindelijk het belonen, maar jammer genoeg scoorde DSV ook meteen daarna weer. Daaropvolgend wist Fieke van den Heuvel een hele mooie actie te bekronen met een doelpunt. Het laatste doelpunt van Flamingo’s wist Meike Daniëls te maken, zij wist een strafworp te verzilveren. Helaas lukte het Flamingo’s niet om de voorsprong zo groot te houden, kort voor het einde van de wedstrijd wist DSV nog twee keer te scoren. Daardoor eindigde de wedstrijd in 6-8.

Flamingo’s 2, gesponsord door Sportshop Laarbeek, is het helaas niet gelukt om te winnen. Zij verloren met 32-2 van Flash 2 in Den Dungen. Zondag 26 maart speelt Flamingo’s 1 haar laatste wedstrijd van dit binnenseizoen tegen DAW Schaijk 1, om 12.30 uur in De Klumper. Maandag 27 maart komen de jeugdleden van Flamingo’s langs de deuren in Mariahout om paaseitjes te verkopen. Met het kopen van de paaseitjes steun je onze club en ze zijn natuurlijk heel erg lekker.