Afbeelding

Bestuurswisselingen bij Dorpsraad Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Tijdens de maandelijkse bestuursvergadering van maart nam Dorpsraad Beek en Donk afscheid van twee bestuursleden.

De heer Frans Jansen was ruim zeven jaar lid van het bestuur, daarnaast beheerder van de website en stond in 2018 aan de wieg van de Stichting Buurtpreventie in Laarbeek. De website van Dorpsraad Beek en Donk blijft hij nog wel beheren, maar de bestuurstaken draagt hij over aan een nieuw bestuurslid. Mevrouw Shqipe Lajqi was vijf jaar bestuurslid, waarvan bijna twee jaar penningmeester. Tevens zat zij in de werkgroep Leefbaarheidsinitiatieven. De twee vertrekkende bestuursleden werden hartelijk bedankt voor hun werkzaamheden en jarenlange trouwe inzet voor de Dorpsraad en zij ontvingen daarbij een bloemetje uit handen van voorzitter Fred Plateijn.
Per 1 maart is mevrouw Jolanda Siemons toegetreden tot het bestuur van Dorpsraad Beek en Donk. Zij neemt tevens de taak van penningmeester over van mevrouw Shqipe Lajqi. Ook zal Jolanda actief zijn in de werkgroep Leefbaarheidsinitiatieven welke binnen de Dorpsraad is ingericht. 

Dorpsraad Beek en Donk zoekt nog naar een verdere uitbreiding van het aantal bestuursleden. Inwoners van Beek en Donk, die interesse hebben in een bestuursfunctie of meer informatie over deze functie willen, kunnen contact opnemen met de Dorpsraad via info@dorpsraad-beekendonk.nl. Ook is de Dorpsraad nog op zoek naar vrijwilligers die zitting willen nemen in een van haar projectwerkgroepen: verkeer, wonen, leefbaarheid en gemeenschapskracht. Belangstellenden voor deze werkgroepen kunnen contact opnemen door het sturen van een mail via info@dorpsraad-beekendonk.nl.

Wilt u liever in een persoonlijk gesprek informatie verkrijgen over een bestuursfunctie of als werkgroep lid, dan nodigen zij u graag uit tijdens het Inloopspreekuur van Dorpsraad Beek en Donk op woensdag 12 april van 18.30 tot 20.30 uur in de Huiskamer van het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27.

Frans Jansen