Afbeelding

Kings & Queens Festival Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Dit jaar is het groot feest, want Koning Willem-Alexander zit 10 jaar op de troon. Dit gaan ze in Lieshout al flink vieren tijdens Koningsnacht bij café De Koekoek. Het belooft een feest te gaan worden met ‘Duo two for you’ in een gaaf versierde zaal. De kaartjes zijn verkrijgbaar zijn bij café De Koekoek en YsByBerry.

Maar natuurlijk is dat feestje niet zomaar voorbij, want ze gaan ook nog even door op Koningsdag. Dit gaat weer plaatsvinden op en rondom de Heuvel in Lieshout. Alle leuke, sportieve en creatieve activiteiten zijn natuurlijk weer aanwezig zijn zoals jullie gewend zijn, alleen start het programma ietsje eerder, namelijk om 12.30 uur. Aanmelden voor de onderdelen voetballen, laser gamen, stormbaan, tennissen en de ouder-kind challenge kan t/m 16 april via de website www.koningsdaglieshout.nl (leeftijd t/m 16 jaar).

Tussendoor is er ook voldoende tijd voor het paardrijden, knutselen, schminken, een rondje met de brandweerauto, en er is ook een springkussen voor de kleintjes. Verder is er de mogelijkheid om een kleedje neer te leggen om bijvoorbeeld armbandjes, zelfgebakken koekjes of speelgoed te verkopen. Mix deze activiteiten samen met heerlijke muziek en een hapje en drankje, dan zorgt dat voor een leuke Koningsdag in Lieshout voor jong en oud. 

Verdere informatie is na te lezen is op de Facebookpagina en op www.koningsdaglieshout.nl.