Weer een winnaarsweekend voor Bedovo

Beek en Donk - Voor de volleybalvereniging uit Beek en Donk was het afgelopen weekend opnieuw een winnaarsweekend.

Dames 1 speelde thuis tegen het tweede damesteam van Saturnus/Hendriks Coppelmans en won de wedstrijd met 3-1. Net als vorig weekend wist Dames 2 ook dit weekend alle punten binnen te halen in de uitwedstrijd tegen Were-Di, door met 0-4 te winnen in de sporthal van Gemert.

De jongens die vorig weekend kampioen zijn geworden, bewijzen dit nogmaals door ook dit weekend te winnen. Wel was het deze keer spannend tot het laatste moment. De wedstrijd werd pas in de vijfde set beslist en eindigde in een 3-2 winst voor de jongens van Bedovo.

Meisjes C1 speelde vorig weekend geen wedstrijd en begonnen hierdoor met extra veel energie tegen de meiden van Volley Tilburg. Dit was tevens terug te zien in de setstanden. De meisjes van Bedovo wonnen de wedstrijd overtuigend met 4-0.

Op zaterdag 24 maart speelde Meisjes A wederom een wedstrijd tegen het als laatst geklasseerde VCE/PSV MA3. De vorige wedstrijd eind februari werd vrij eenvoudig gewonnen, dus de verwachting was dat dit vandaag ook het geval zou zijn. Het liep toch net even anders. De eerste set grossierde het team in individuele fouten waardoor er zomaar ballen op de grond vielen. In no time keek het team tegen een achterstand aan van zo’n 8 punten. Na een preek van de coach rechtte de meiden de rug enigszins en werd er punt na punt binnen gesprokkeld. Na een goede inhaalrace werd de eerste set gewonnen met 25-23. Set 2 was een kopie van de eerste set en werd ook gewonnen met 25-23. Of het kwam door enkele wisselingen of omdat het team nog niet ‘wakker’ was, blijft ongewis. Het team kende gelukkig niet al te veel problemen, maar overtuigend was het nooit. Helaas viel Anne van Horik ook nog uit met een op het oog vervelende knieblessure, waardoor er slechts één wissel over bleef. Enigszins opgeschrikt door de blessure kwam tegenstander VCE/PSV nog dichtbij, maar trok Bedovo MA aan het langste eind. Set 3 en 4 gingen verder onder leiding van coach Marianne Greenall, eigenaar van schoolpleinadvies.nl en tevens sponsor van het team. Zowel in set 3 als in set 4 leek de strijd grotendeels gestreden en maakte VCE/PSV geen aanspraak op setwinst. Deze sets werden respectievelijk gewonnen met 25-13 en 25-18. Al het harde werken werd beloond met een 4-0 overwinning.