Laatste binnenwedstrijd voor Flamingo’s

Sport

Mariahout - In de Klumper in Lieshout werd zondag 26 maart de laatste binnenwedstrijd gespeeld door Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten. Er werd gespeeld tegen DAW Schaijk 1, die bovenin de ranglijst meedraaien.

Na vijf minuten was het DAW wat als eerste het gat van de korf wist te vinden, eerst eenmaal van afstand en daarna dichtbij de korf. Neeltje Berkvens wist ook te scoren van afstand. Helaas was het DAW wat hun voorsprong verder uit te bouwen. Na de 1-5 wist Noa Vereijken te scoren namens Flamingo’s. Dit stopte de reeks van DAW niet, na nog twee doelpunten hadden ze al een voorsprong van 2-7 gepakt. Toen benutte Sanne Scheepers een welverdiende vrije worp. Na nog twee doelpunten van de tegenpartij was het opnieuw Sanne Scheepers die wist te scoren, tweemaal achter elkaar. Door deze doelpunten werd de ruststand 5-9.

In de tweede helft was het DAW wat opnieuw als eerste wist te scoren, maar in de eerste aanval van Flamingo’s die daarop volgde wist Neeltje Berkvens te scoren. DAW scoorde opnieuw van afstand en daarna was het opnieuw Sanne Scheepers die een vrije bal binnen wist te leggen. Dit tafereel gebeurde nogmaals, maar nu was het opnieuw Neeltje Berkvens die scoorde. Nadat DAW de 8-13 scoorde zette Flamingo’s een tandje erbij en ze scoorden een reeks doelpunten. Eerst was het Sanne Scheepers van afstand, daarna Rosa Maas en Neeltje Berkvens allebei met een strafworp en tot slot Amy Maas met een afstandsschot. Door deze doelpunten stond het ineens 12-13 en deed Flamingo’s weer helemaal mee in de wedstrijd. Helaas scoorde DAW nog twee keer en daardoor eindigde de wedstrijd in 12-15.