Afbeelding
Foto:

De Cabaretpoel brengt ‘Vier keer leuk!’ in Ons Tejater Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Cabaretliefhebbers opgelet! De voorstelling ‘Vier keer leuk!’ op 8 april om 20.30 uur in Ons Tejater mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Voor meer informatie en reserveringen kunt u kijken op www.dorpshuizenlaarbeek.nl/ons-tejater/. Laat uzelf verrassen door de volgende talenten:

Evelien Louwers is een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Zij won Pucks Talent Cabaret in 2022. Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor. Over mannelijkheid of het gebrek daaraan en Hema tompoucejes. Maaike Dirkje Hop heeft als baby nooit gekropen. Ze zag daar de lol en het nut niet van in. Ze was tot 2020 verantwoordelijk voor de BIG-registratie van buitenlandse medici en daar gold eigenlijk hetzelfde voor. Nu is ze begonnen met het maken van cabaret. Maaike won in 2022 de Publieksprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival. Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?