Afbeelding
Foto:

Niets doen is geen optie

Bouwen & Wonen

Laarbeek - Kom nu in actie en ga dit jaar 10-35% besparen, EnergieHuis Slim Wonen helpt. Met de start van de lente, is energie besparen wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het verstandig daar toch nu al over na te denken én in actie te komen. Het huidige prijsplafond geldt namelijk alleen dit jaar. 

Natuurlijk kan niemand in de toekomst kijken, maar het is te verwachten dat de prijzen eerder verder zullen stijgen, dan dat ze zullen dalen. Om je energierekening komende winter betaalbaar te houden, zijn acties nu al nodig. Neem slimme maatregelen en bespaar 10-35% energie! Geen idee hoe je dit moet aanvangen? Maak gebruik van de gratis bewoners diensten.

Gratis inloopspreekuur 
Bij EnergieHuis Slim Wonen kun je terecht voor deskundige voorlichting om je huis energiezuiniger te maken. Zo kun je een afspraak maken met een Energiecoach, vind je heel veel informatie op hun website (energiehuisslimwonen.nl/afspraak), kun je zelf eenvoudig met de WoningQuickScan een verbeterplan voor je huis maken en kun je een gratis themabijeenkomst bijwonen. Tevens wordt er in jouw gemeente (twee)wekelijks een inloopspreekuur georganiseerd, waar je gratis terecht kunt met jouw (korte) vraag. In Laarbeek is dat elke 2e woensdag van de maand van 18.30 tot 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk.

Altijd een inloopspreekuur in de buurt
Tijdens zo’n inloopspreekuur kun je je korte vraag stellen aan één van de aanwezige Energiecoaches. Op dezelfde webpagina vind je ook andere manieren waarop je contact op kunt nemen: via telefoon, mail of contactformulier. Dit contact en de lokale inloopspreekuren zijn bedoeld voor een korte vraag.

Afspraak of huisbezoek Energiecoach
Is je vraag uitgebreider, wil je een specifieke situatie bij jou thuis bespreken of wil je meerdere dingen navragen? Maak dan een afspraak met een deskundige Energiecoach in het EnergieHuis in Helmond. Deze afspraak is voor jou persoonlijk en geheel gratis. Heb je liever dat de Energiecoach bij jou thuis langskomt, zodat je de situatie daadwerkelijk kunt laten zien, dan kan dat uiteraard ook! Hier wordt een kleine vergoeding van €10,00 voor gerekend. Kijk op de website bij ‘contact’ in welke gemeente je een huisbezoek kunt aanvragen.

Kijk op www.energiehuisslimwonen.nl onder ‘contact’ en kijk op welke manier jij je graag wil laten inlichten. Op die pagina vind je ook de openingstijden van de lokale inloopspreekuren.