Afbeelding

Tijden inloopspreekuur Dorpsraad Beek en Donk wijzigen

Algemeen

Beek en Donk - Met ingang van april houdt de Dorpsraad één keer per maand een inloopspreekuur. Door het houden van een inloopspreekuur wil de Dorpsraad maximaal bereikbaar zijn voor alle inwoners en verenigingen van Beek en Donk. Ook wil de Dorpsraad vragen die leven in het dorp, bespreekbaar maken of wellicht direct kunnen beantwoorden.

Elke tweede woensdag van de maand kunnen particulieren of vertegenwoordigers van buurten of verenigingen binnenlopen met vragen over verkeersproblematiek of aanvraag van ondersteuning bij leefbaarheidsinitiatieven zoals het verfraaien van straten, buurten en wijken. Die ideeën en initiatieven moeten een gezamenlijk doel dienen en bij voorkeur voor langere tijd dienst kunnen doen. Dus geen aanvragen voor buurtfeestjes of particuliere projecten. Ook kan men vrijblijvend bij de Dorpsraad binnenlopen voor advies en hulp bij doorverwijzing naar instanties.

Voor vragen over verduurzaming en energiebesparing zijn onafhankelijke energiecoaches aanwezig. Het eerstvolgende inloopspreekuur wordt gehouden op woensdag 12 april van 18.30 tot 20.30 uur in de Huiskamer van het Ontmoetingscentrum. Daarna is er voortaan elke tweede woensdag van de maand een inloopspreekuur. De Dorpsraad nodigt iedereen uit om een keer binnen te lopen en het gesprek aan te gaan en hoopt zodoende heel veel inwoners van Beek en Donk behulpzaam te kunnen zijn.