Afbeelding

Paaseieren zoeken in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Aarle Onderneemt organiseert op zaterdag 8 april voor alle kinderen in Aarle-Rixtel een paaseierenzoektocht. Ook kunnen kinderen uit Aarle-Rixtel meedoen met de paas-kleurwedstrijd.

Vanaf 10.00 uur verzamelen ze bij De Couwenberg en rond 10.30 uur start men gezamenlijk de zoektocht naar de paaseieren. Alle speurneuzen krijgen een lekkere chocolade attentie. Ook is er een ‘gouden ei’ verstopt. Wie dat weet te vinden, krijgt een extra verrassing van de Paashaas. Hopelijk ziet Aarle Onderneemt veel kinderen op zaterdag 8 april.

Kleurwedstrijd
Ook dit jaar organiseert Aarle Onderneemt weer een paas-kleurwedstrijd voor de kinderen in Aarle-Rixtel. De kleurplaten zijn op te halen bij Bakkerij van Brug, Slagerij Hegeman, Boer Frans en Snoeperij Jantje. De kleurplaat is ook te downloaden op de website van Aarle Onderneemt: www.aarleonderneemt.nl.

Het inleveren van de kleurplaten is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 7 april via de brievenbus bij de Couwenbergh, Dorpsstraat 1 te Aarle-Rixtel. Onder de inzendingen verloot Aarle Onderneemt enkele leuke (én lekkere) prijzen. Iedereen veel kleurplezier en succes!