Afbeelding

Motorweekend HDC Liberator

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - HDC Liberator organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 april weer hun jaarlijks motorweekend op het terrein van Verschuren aan de Lieshoutseweg in Aarle Rixtel. Naast diverse nieuwe Harley Davidson motoren, zullen er ook tweedehands en oldtimers te bezichtigen en te koop zijn.

In de grote hal zullen diverse marktkramen geplaatst worden waar de motorliefhebbers terecht kunnen voor motoronderdelen, motorkleding, brillen, tassen etc. Op het naastgelegen terrein zal er in de middag een chopper speedway gehouden worden. Voor de kleintjes zijn er minicrossbikes met crossbaan aanwezig. In de grote tent is een hapje en drankje verkrijgbaar met in de middag en avond optredens van diverse bands. Op zaterdagmiddag is er een optreden van de band Dutch Katz en zaterdagavond wisselen de bands C-Strike en Boost elkaar af. Op de zondagmiddag spelen de bands Funtain en Ramble Tamble.

Het belooft dus weer een mooi en sfeervol weekend te worden voor alle bezoekers. Er hoeft geen entree betaald te worden en iedereen is vrij om te komen kijken en van harte welkom! Alle leden van HDC Liberator begroeten u graag dit weekend en hopen op een mooie opkomst.