Afbeelding

Repaircafé Laarbeek in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Bij Howeko, aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk, vindt op 7 april weer het maandelijkse Repaircafé plaats. Ze zijn open van 9.00 tot 12.00 uur.

In de kranten en op het nieuws van de afgelopen tijd kun je het steeds vaker lezen ‘Weggooien, nee. Repareren, ja’. Duurzaamheid komt beter tussen de oren van de inwoners van Nederland en ook bij de inwoners van Laarbeek. Bij Howeko heeft u de mogelijkheid om dat tot uitvoering te brengen. Op vrijdag zitten dan de reparateurs klaar voor de uitdagingen die u voor ze heeft. 60 procent van de bezoekers gaat naar huis met een apparaat dat het gewoon weer doet en nog een paar jaar mee kan. Dat werk geeft voldoening. Ook het kledingherstel maakt dat mensen hun broek, rok of blouse weer langer kunnen dragen. 

Als u wilt kunt u een afspraak maken door een mailtje te zenden aan repairlaarbeek@gmail.com. Geef aan wat u wilt laten repareren en welke tijd u het best schikt, dan passen zij u in en wordt u zo dicht mogelijk bij de afspraaktijd geholpen. Voor kleding moet u zich altijd vooraf aanmelden bij dat mailadres zodat ze zorgen dat er iemand is voor het kledingherstel. Als u zomaar gezellig binnenloopt kan het zijn dat u wat langer moet wachten onder het genot van een kopje koffie. Ze zien u graag op 7 april. Het Repaircafe Laarbeek/Beek en Donk is een initiatief van Howeko en wordt ondersteund door de dorpsraad van Beek en Donk.