Afbeelding

Al veel inschrijvingen Wielerjeugdvijfdaagse

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Al heel veel kinderen hebben zich ingeschreven voor de 49e editie van de ‘Dikke Banden Race’. Ook zijn er al fantastische kleurplaten ingeleverd, wat een creativiteit! Dit geeft de organisatie nog meer energie om er een geslaagd evenement van te maken. 

Heb jij je niet tijdig ingeschreven, twijfel je nog of kun je niet alle dagen? Meedoen mag altijd! Aanmelden kan net zoals de voorgaande jaren tot en met de Wielerjeugdvijfdaagse. Dus ook nog ter plekke op maandagavond. Zorg dan dat je wel op tijd aanwezig bent. Het evenement is bedoeld voor alle kinderen tot en met groep 8 en wordt van 17 tot en met 21 april in Lieshout georganiseerd. Iedere avond wordt er vanaf 18.45 uur gefietst op het parcours in Lieshout. Woon je in Lieshout of Mariahout of zit je hier op school dan mag je deelnemen aan dit evenement. Deelname is gratis en plezier staat voorop! Ook de kinderen die nog niet op de basisschool zitten mogen mee doen. Zij mogen op een loopfiets, driewieler, stepje of iets dergelijks mee doen. Inschrijven kan ook nog steeds digitaal via: www.wielerjeugdvijfdaagse.nl. Het voorlopige programma en de tijden per klas vind je ook op de website.

Vrijwilligers gezocht
In de week van het evenement zijn er best wel wat handjes nodig om het evenement in goede banen te leiden. Wil jij een of meerdere avonden een helpende hand bieden? Geef je dan op als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar de organisatie via: info@wielerjeugdvijfdaagse.nl.