Afbeelding

Meisjes Bedovo gaan spannende week tegemoet

Sport Sport

Beek en Donk - Dames 2 speelde niet zaterdag, maar donderdagavond thuis een wedstrijd tegen Donki Sjot. De vierde set wisten de dames van Bedovo naar zich toe trekken met een spannende setstand van 28-26, waardoor er een beslissende vijfde set moest worden gespeeld. Helaas lukte het niet om deze te winnen en werd er alsnog verloren met 3-2. 

Voor de meisjes A was het een spannende dag. Zij konden namelijk kampioen worden als er met 3-1 of 4-0 werd gewonnen. De meiden wisten wel te winnen (met 3-2), maar helaas was dit niet genoeg voor het kampioenschap en zitten zij nog een week langer in spanning. Hopelijk lukt het de meiden volgende week om alsnog kampioen te worden.

Meisjes C wist dit weekend met 4-0 te winnen en komt hiermee net als Meisjes A dichter bij het kampioenschap. Volgende week spelen ook zij hun laatste wedstrijd en als ze deze weten te winnen zijn ze kampioen.

Volgend weekend wordt het dus voor zowel meisjes A als meisjes C erg spannend. Bedovo wenst ze alvast heel erg veel succes!