Afbeelding
Foto:

Paas Eierjacht Heuvelplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De start van de Paas Eierjacht op en rond het Heuvelplein was op zaterdag 8 april om 10.00 uur. Nadat de kinderen bij de Paashaas een Hazenmasker, een snoepje voor onderweg en een ballon voor het veilig oversteken hadden gekregen, gingen honderden kinderen met hun ouders en met prachtig weer op zoek naar de in de etalages verstopte eieren. Deze waren voorzien van een letter/cijfer combinatie om de oplossing voor het deelnemersformulier te vinden.

Bij alle ondernemers waren de voetafdrukken van de Paashaas en als extra tip een gekleurde ballon geplaatst, zodat men het ei en de cijfer/letter combinatie niet over het hoofd kon zien. Als men de juiste oplossing ‘Het grote ei van een Afrikaanse struisvogel’ had gevonden, was het tijd om het ingevulde formulier in te leveren bij de Paashaas op het Heuvelplein. De Paashaas controleerde de formulieren en trakteerde de kinderen op een lekkere chocolade Paashaas, de ouders op een kopje koffie of thee en de kinderen op warme chocolade melk.

Dat het een zeer geslaagde ‘eierjacht’ was blijkt wel uit de vele positieve reacties van de ouders die de organisatie bedankten voor leuke activiteit. Ondernemersvereniging Heuvelplein wil dan ook iedereen bedanken die aan deze activiteit heeft meegewerkt, de Paashaas, de tentbouwers en zeker de ouders van de kleine speurneusjes. Zij stimuleren immers de kinderen om samen aan deze activiteiten mee te doen.