Afbeelding

Eerste editie Toeristische Wegwijzer Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - In DeMooiLaarbeekKrant van deze week zit de eerste editie van de Toeristische Wegwijzer Laarbeek ingesloten. Hiermee willen de Gastvrije Ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek laten zien wat de gemeente Laarbeek allemaal te bieden heeft. Evenementen, vrijetijdsbesteding, terrassen, dineren en overnachten. De eerste editie werd afgelopen dinsdag ook uitgereikt aan wethouder Monika Slaets.

“Laarbeek heeft veel te bieden. Van de bekende hotspots en festivals tot de verborgen parels in het groen. In Laarbeek kom je tot rust, geniet je van de ruimte en de vrijheid en staat de deur bij onze Gastvrije Ambassadeurs wagenwijd open. Samen zorgen wij ervoor dat onze gemeente voor iedereen wat te bieden heeft, maar ook zijn naam hooghoudt als toeristische trekpleister”, vertelt Jos Vogels, voorzitter van Toeristisch Laarbeek. Toeristisch Laarbeek werd in de zomer van 2021 opgericht; een stichting waarbij vele ondernemers die actief zijn in de toeristische sector zijn aangesloten. Samen informeren en inspireren zij de bezoekers van de gemeente Laarbeek over wat er nog meer te beleven valt. “Elke ondernemer is zo die Gastvrije Ambassadeur die Laarbeek mee op de kaart zet. De informatie die toeristen krijgen inspireert hen om vaker naar Laarbeek te komen er er langer te verblijven. Laat je verrassen door al het moois dat Laarbeek te bieden heeft. Trek er op uit, pak de fiets, ga wandelen en breng een bezoek aan een van onze Gastvrije Ambassadeurs.”

Naast dat de Toeristische Wegwijzer deze week in DeMooiLaarbeekKrant bijgesloten zit, zijn ze ook af te halen op het kantoor van GoedeMorgen Media (Piet van Thielplein 23 in Beek en Donk) en liggen ze vanaf 21 april bij alle 48 Toeristische Ambassadeurs.