Afbeelding
Foto: Loes Otten

Schrijf je in voor de Jeugd3Daagse

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Reis jij tijdens de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel mee in de tijd? Zet je reiskoffer maar klaar, want ze gaan onder andere terug naar de oertijd en op bezoek bij ridders, Romeinen en mummies in het oude Egypte! Uiteraard nemen ze ook vast een kijkje in de toekomst. Schrijf je nu in, want deze reis wil je niet missen!

De Jeugd3Daagse, met dit jaar als thema ‘Tijdreizen’, is van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus. Kinderen die op de basisschool zitten, kunnen zich vanaf nu (tot 1 mei) inschrijven via www.jeugd3daagse.nl. Meedoen kost €15,00 voor groep 1 t/m 4 en €17,00 voor groep 5 t/m 8. Op zaterdag 15 april is er van 10.00 tot 11.00 uur ook een inschrijfmoment in De Dreef, waarbij je ook contant kunt betalen. 

Vrijwilligers en collecte Jeugd3Daagse
De Jeugd3Daagse kan alleen bestaan door hulp van vrijwilligers. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken! Aanmelden als groepsleiding, daghulp of voor andere klussen kan via www.jeugd3daagse.nl.

Volgende week, in de week van 17 april, gaan vrijwilligers in Aarle-Rixtel weer langs de deuren voor een collecte voor de Jeugd3Daagse. Draagt u de kinderen van Aarle-Rixtel een warm hart toe, geef dan aan de collectant. Het geld dat opgehaald wordt, wordt zorgvuldig en duurzaam besteed, bijvoorbeeld aan materialen die meerdere jaren gebruikt kunnen worden.