Afbeelding

Nieuw! Uitgebreide agenda in MooiLaarbeek-app

Algemeen

Laarbeek - De nieuwsapp van MooiLaarbeek is inmiddels 3.500 keer gedownload. De app is sinds 1 januari beschikbaar in de Google Play Store (Android) en de App Store (iOS). Deze week is de app geupdatet en vind je er nu ook een uitgebreide agenda waarin alle Laarbeekse evenementen staan!

Online bezoeken op de lokale nieuwssites nemen toe en daar draagt de nieuwsapp enorm aan bij. MooiLaarbeek richt zich op drie pijlers: papier, website en app. Voor ondernemers nog meer opties om sterk in beeld te komen. De app van MooiLaarbeek biedt extra’s zoals pushmeldingen van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en nog veel meer. 

Inwoners van Laarbeek die de app al gedownload hebben zijn direct op de hoogte van al het laatste nieuws. Een 112-melding, nieuw bouwplan of gewoon een mooi verhaal, met de app mis je via een pushmelding niets en heb je alles overzichtelijk bij de hand. Om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws dien je wel de pushnotificaties aan te zetten in de MooiLaarbeek-app. Dit kan door in de app te klikken op het persoontje rechtsboven. Je verschijnt in een nieuw scherm en kan dan klikken op ‘Push notificaties staat aan’. Zorg ervoor dat dit bolletje groen is, zodat jij als eerste op de hoogte bent van al het laatste nieuws binnen Laarbeek!

De app nog niet gedownload?! Doe dit dan direct door de QR-code te scannen met je telefoon of zoek op ‘MooiLaarbeek’ in de Google Play Store (Android) of App Store (iOS)! Heb je vragen over de MooiLaarbeek app? Stuur een mail naar redactie@mooilaarbeek.nl of bel 0492-832182.