Ook de leden van Seniorenvereniging Beek en Donk gaan wel eens een hapje uiteten.
Ook de leden van Seniorenvereniging Beek en Donk gaan wel eens een hapje uiteten.

Gezellig ‘samen uit eten’ met Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - Het concept ´Samen uit eten’ doet het al jaren goed bij Seniorenvereniging Lieshout. Op woensdag 26 april gaan ze voor de tweede keer dit jaar en nu eens een heel andere locatie dan gewoonlijk. Er is gekozen voor het Chinees-Japanse specialiteitenrestaurant Wok-Inn in Veghel. 

Voor een vaste prijs mag je de hele avond vanaf 18.00 uur eten en drinken. Het is altijd gezellig om met een grote groep samen te gaan eten, zeker als je thuis altijd maar alleen bent. Aanmelden kan nog tot enkele dagen tevoren. Kom langs op de inloop, mailen mag ook naar kbolieshout@gmail.com of stop een briefje in de rode brievenbus in het Dorpshuis.

Uitstapjes
Nu het voorjaar is begonnen komen ook de uitstapjes van Seniorenvereniging Lieshout er weer aan. Wie er lekker op uit wil hoeft zich niet te vervelen. Er staat een dinercruise op het programma en er wordt dan gevaren van de Zaanse Schans naar Amsterdam. Onderweg wordt een diner geserveerd. Ook hier kun je al voor opgeven.

Wie graag fietst kan zijn hartje ophalen tijdens de vijfdaagse fietsvakantie met verblijf in Hotel De Kruishoeve in Vught. Ook de fietsbedevaart naar Kevelaer staat weer op het programma. Hou je niet van fietsen maar wel van techniek, dan kun je deelnemen aan de excursie naar het museum ‘Techniek met een ziel’ in Neerkant. Een museum waarin je wordt ondergedompeld in de tijd van weleer. Voor elk wat wils dus bij deze mooie vereniging.

Inloop
Ben je 50+ en nog geen lid? Kom dan gerust eens langs op de Inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in de huiskamer van het Dorpshuis in Lieshout. Er staat een kopje koffie voor u klaar en er zijn bestuursleden aanwezig die u meer informatie kunnen geven over de vereniging en over de vele activiteiten waaraan u kan meedoen. U bent van harte welkom.