Linksboven naar rechtsboven Mara, Anne, Maud, Mila, Rinske en Remco. Linksonder naar rechtsonder Maud, Jolijn, Isabelle, Marit. Amy kon helaas niet aanwezig zijn
Linksboven naar rechtsboven Mara, Anne, Maud, Mila, Rinske en Remco. Linksonder naar rechtsonder Maud, Jolijn, Isabelle, Marit. Amy kon helaas niet aanwezig zijn Foto:

Bedovo Meisjes A kampioen

Sport

Bedovo meisjes A volleybalteam is zaterdag 15 april kampioen geworden. Ze wonnen met 4-0 van de nummer drie. Onder leiding van trainer en coach Remco wisten ze de allerlaatste wedstrijd van het seizoen kampioen te worden. 

Het was een zeer spannende wedstrijd. De eerste set stond Bedovo voor met 19-12 maar de tegenstander kwam steeds dichterbij. Uiteindelijk wist Bedovo de set binnen te halen met 26-24. De tweede set werd ook gewonnen, waardoor het kampioenschap binnen was. De zenuwen waren toen wat minder waardoor set drie en vier makkelijk gewonnen werden.

Van linksonder naar rechtsonder Maud, Jolijn, Isabelle, Marit. Linksboven naar rechtsboven Maar, Anne, Maud, Mila, Rinske en Remco. Amy kon helaas niet aanwezig zijn. Alle drie de jeugdteams van Bedovo zijn kampioen geworden ook meisjes C en het jongensteam