Afbeelding
Foto:

Bedo E2 meiden in nieuw tenue de laatste seizoenswedstrijd in

Sport Sport Sport

Beek en Donk - De meiden van Bedo E2 hebben zaterdag 15 april hun laatste wedstrijd van de competitie gespeeld. Dit deden ze allemaal in een splinternieuw tenue en met een echte team mascotte: Bedo Monkey.

In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Helaas waren de tegenstanders in de tweede helft te sterk, maar de meiden lieten zich niet kennen en hebben ervoor gevochten. Aan het begin van het seizoen zijn zij allemaal als beginners gestart, waarbij ze nog veel alleen speelden. Inmiddels spelen ze als een echt team samen en dat begint zijn vruchten af te werpen. Waar de een al regelmatig een goal weet te scoren, laat een ander zien hoe je je goed hoort te bewegen op het veld. De coaches zijn enorm trots op hoe ze zijn gegroeid dit seizoen.

Op 1 april hebben ze een heel gezellig teamuitje gehad bij Glow Golf Eindhoven, want ook dat hoort er natuurlijk bij. Een keer op een andere manier met elkaar plezier maken zorgt ervoor dat je team nog sterker kan worden. Aan het einde van de competitie staan er altijd nog wat veldwedstrijden buiten op de planning. Deze starten komend weekend. En daarna weer op naar een nieuw seizoen met vooral heel veel plezier en hopelijk veel winst.