Afbeelding
Foto:

Veel deelnemers Wielerjeugdvijfdaagse

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - De wielerjeugdvijfdaagse is op maandag 17 april weer van start gegaan in Lieshout. Het was er gezellig druk, de deelnemers waren enthousiast en de vrijwilligers hebben hard gewerkt om dit mooie evenement weer voor elkaar te krijgen. Dagelijks staan zo’n 80 deelnemers aan de start en op vrijdag zelfs alle 170 deelnemers. Er wordt dus weer lekker bewogen en deze kinderen worden aangemoedigd door ouders en grootouders en mensen die gezellig komen kijken. 

Maandagmiddag werd er hard gewerkt door de vrijwilligers. Hekken op hun plek zetten, geluid ophangen, kraampjes opbouwen, afzettingen plaatsen, sponsors een plekje geven, het parcours schoon maken, allemaal dingen die moesten gebeuren. Fijn dat er al zo vroeg op de middag al veel mensen in touw waren zodat we rond de klok van 18.00 uur klaar waren om deelnemers te ontvangen.

Wat een drukte bij de aanmeldingen. De deelnemers kregen ook van alles bij aanmelding. Een mooi shirt van Jumbo Visma die deze dikke banden races stimuleren. Een gepersonaliseerd rugnummer, maar ook een braskaart om na afloop van de wedstrijd nog wat te drinken of te snoepen te halen. Er werd fanatiek gefietst en de meeste kinderen genoten zichtbaar op de fiets, al was er hier en daar ook wel een zweetdruppeltje te zien. Dit jaar voor het eerst ook een roze shirt voor de snelste meisjes per leeftijdsgroep. Dat werd met veel enthousiasme ontvangen.

Om dit evenement mogelijk te maken hebben zij veel sponsoren weten te vinden die hen hebben gesteund. De organisatie is ontzettend blij dat zij dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Zij danken daarom ook onze sponsoren welke vernoemd staan op www.wielerjeugdvijfdaagse.nl.