Afbeelding

Kindervakantieweek Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 21 t/m 25 augustus op sportpark ’t Luijtelaar aan de Herendijk. Het thema van de Kindervakantieweek is ‘De wereld rond in 5 dagen’.

Op vrijdag 31 maart brachten twee vriendinnen Juul Verre en Amelia Luchthart met hun butler Karel Koffersjouwer een bezoek aan Kindcentrum de Sprankel. Zij willen graag de wereld rondreizen. De reis start op het terrein van Kindervakantieweek Lieshout. Hopelijk zijn er veel kinderen die met hen mee op reis gaan.

Digitaal aanmelden
Per direct is het mogelijk om je aan te melden voor Kindervakantieweek Lieshout. Ga naar www.kvwlieshout.nl en klik op aanmelden. Alle kinderen van de basisschoolleeftijd en brugklassers die in Lieshout op school zitten of in Lieshout wonen mogen hieraan deelnemen. Let op! Het is voor kinderen mogelijk om aan te melden tot en met zondag 4 juni, daarna sluit de inschrijving. Kindervakantieweek Lieshout staat op Koningsdag vanaf 13.00 uur ook met een kraam op de Heuvel in Lieshout. Mocht jij je nog niet hebben ingeschreven, kun je dat hier doen. Ook helpen zij je graag bij vragen of informatie over de Kindervakantieweek.

De inschrijfkosten zijn €10,00 per kind. Voor groep 8-ers en brugklassers is er op woensdag een avondprogramma/overnachting, kosten hiervoor bedragen €3,50. Bij een nieuwe Kindervakantieweek editie, hoort natuurlijk ook een nieuw Kindervakantieweek-shirt. De kosten hiervoor bedragen €10,00 per shirt. Je kunt met het inschrijven al aangeven of je ook een shirt wilt bestellen.

Vrijwilligers 
Naast dat de organisatie weer hoopt op een heleboel deelnemers, kunnen ze ook niet zonder vrijwilligers. Ook zij kunnen zich al aanmelden via bovenstaande site. Ze zijn op zoek naar mensen die helpen tijdens de opbouwweek, groepsleiders, spelleiders en frietouders, etc. Voor die vrijwilligers die al jaren meedoen: ook jullie worden gevraagd om je officieel op te geven! Ook bestaat de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen tijdens deze Kindervakantieweek. Wil je hier meer over weten? Mail dan naar mas@kvwlieshout.nl of kijk op de site!