Afbeelding
Foto:

Gouden feest muziekvereniging De Ouwe Hap Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van muziekvereniging De Ouwe Hap was er op zaterdag 22 april een feestdag georganiseerd door enkele leden. 

Om 10.30 uur werden de leden met hun partners verwacht in het Boerenbondsmuseum in Gemert, waar de koffie en vlaai klaarstonden. In twee groepen werden ze verdeeld met twee gidsen die het museum van binnen en buiten lieten zien en horen. Daarna werd van een geweldige lunch genoten. Het wat regenachtige weer werd met tram De Goede Moordenaar door de straten van Gemert gezellig voortgezet, waarna in het Boerebondsmuseum de Brabantse spellenmiddag begon. 

Om 17.30 uur gingen ze huiswaarts naar hun repetitiezaal ‘Bij van Dijk’ in Aarle-Rixtel waar de feestavond begon met het huldigen van voorzitter Johanna Vogels vanwege haar 25-jarig lidmaatschap. Zij was zeer vereerd met de zilveren speld van de Ouwe Hap en de mooie bos bloemen. Daarna werd er een koud en warm buffet aangeboden en werd er op een gezellige manier de feestavond voortgezet. Na een twaalf uur durende feestdag keerden iedereen tevreden huiswaarts. 

In het vooruitzicht staan nog een Havenconcert en een gezamenlijk optreden in dit jubileumjaar.

Afbeelding