Afbeelding
Foto:

Seniorenvereniging Lieshout fietst naar Kevelaer

Lieshout - Een van de mooiste activiteiten van KBO Lieshout is de fietsbedevaart naar Kevelaer. Op donderdag 1 juni wordt deze bedevaart weer gehouden. Vertrek vanaf het Dorpshuis op donderdag om 9.00 uur. 

Via een mooie route wordt er met enkele tussenstops naar Kevelaer gefietst. Verwachte aankomst is ongeveer 15.30 of 16.00 uur. Er wordt overnacht in het Priesterhuis en men heeft dan even vrije tijd. Om 17.30 uur wordt gezamenlijk gedineerd in een gerenommeerd restaurant in Kevelaer. Om 19.00 uur wordt in de kaarsenkapel de H. Mis opgedragen door de Laarbeekse pastor Geoffrey de Jong. Na de H. Mis is er nog een samenzijn in Kevelaer, eventueel op een terrasje, afhankelijk van het weer. ’s Morgens staat in het Priesterhuis om 8.00 uur het ontbijt klaar en rond 10.00 uur wordt er weer vertrokken richting Lieshout. Rond de klok van 17.00 uur hoopt de groep weer in Lieshout aan te komen. Opgeven voor deze mooie tocht kan vanaf nu bij de Inloop, via de mail kbolieshout@gmail.com of middels een briefje in de rode brievenbus in het Dorpshuis. Wil men met de auto komen en eventueel mee eten, dan is dat ook mogelijk.

De bedevaart naar Kevelaer is een van de vele activiteiten van de fietsclub. Elke eerste en derde woensdag van de maand wordt er gefietst. Vertrek om 9.30 uur bij het Dorpshuis. Aanmelden is niet nodig. Er wordt ongeveer 30 kilometer gefietst en er is een koffiestop om 10.30 uur. In juli wordt de jaarlijkse grote fietsdag gehouden. In augustus is er een gezamenlijke fietstocht naar de Achelse Kluis en als de heide in bloei staat eind augustus organiseert de fietsclub ook jaarlijks een mooie tocht.

Maar de klap op de vuurpijl is toch de jaarlijkse fietsvijfdaagse, die dit jaar voor de 11de keer wordt gehouden in de week van 19 juni. Er wordt dan gefietst naar Hotel De Kruishoeve in Vught, waar dagelijks in twee groepen door de mooie omgeving wordt gefietst. Op maandag is de heenreis en op vrijdag de terugtocht. Houdt u helemaal niet van fietsen en wilt u weten wat deze mooie vereniging dan wel voor u kan betekenen? Kom dan op dinsdagochtend naar de inloop van 10.00 tot 11.30 uur. U zult versteld staan van de vele activiteiten die worden georganiseerd. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.