Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Special Starz festival wil meer bekendheid in de regio

Tekst: Dieuwke Kommerij

Beek en Donk – Na het succes van vorig jaar hoopt de organisatie van het Special Starz festival dit jaar op meer bezoekers. Ook dit jaar is de Dorpstuin in Beek en Donk, the place to be. Dit keer vindt het festival plaats op een zaterdag; op 10 juni van 16.30 tot 21.30 uur. Save the date!

Mix van Dance&Feestmuziek
Wendy Swinkels, Marjolein Kluijtmans en Gusta van de Ven, werkzaam in de zorg, vertellen enthousiast over het festival dat een mix zal zijn van Dance & Feestmuziek. “Ook dit jaar willen we graag een laagdrempelig festival organiseren met voldoende sfeerbeheer, leuke dance muziek en lekker eten. Het zou fijn zijn als dit festival bekender wordt in de regio en dat mensen, samen met hun begeleiders, lekker komen genieten. Het festival is vooral geschikt voor alle mensen met een verstandelijke beperking, mensen met niet aangeboren hersenletsel en autisme…”

De Party Freunden en DJ Tijl 
Het programma is nu nog niet helemaal compleet. Wél is duidelijk dat DJ Tijl en De Party Freunden komen. Het belooft dus geheid een feestje te worden. “Elkaar ontmoeten in een veilige omgeving is de slogan van dit festival. De muziek staat wat zachter en het is overzichtelijk. Iedereen krijgt een festivalbandje om, zodat je zelf je drankje kunt halen. Kortom: aan alle ingrediënten van een festival is gedacht.”

Kaarten bestellen
Op de website www.specialstarz.nl kun je met earlybird korting kaarten bestellen. Zegt het voort …