Afbeelding
Foto:

Lieshout viert Kings & Queens Festival

Lieshout - Alle voorbereidingen voor Koningsnacht en Koningsdag in Lieshout zijn zeker niet voor niks geweest. Jong en oud heeft weer mogen proeven van de Lieshoutse gezelligheid.

Ze hebben een feestelijke start gemaakt tijdens koningsnacht bij Café de Koekoek. Er viel heel wat te vieren, koning Willem-Alexander jarig en 10 jaar op de troon. Op dat dubbele feestje hebben ze in Lieshout flink geproost. De dag daarna stond een bomvolle Koningsdag op het programma. En alle belangrijke ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig, sport en spel, zon, muziek, en een hapje en een drankje. De kinderen konden van start met een sportieve warming-up en iedereen werd getrakteerd op een spetterend dans optreden. Daarna hebben ze weer volop genoten van onder andere voetbal, tennis, lasergamen, een stormbaan, de ouder-kind challenge, paardrijden, knutselen en schminken en nog veel meer.

Maar ook op het goed gevulde terras werd genoten van het heerlijk weer, gezellige muziek en natuurlijk op zijn tijd wat te eten en drinken. De organisatie kijkt terug op een geslaagd Kings & Queens Festival en ze willen nogmaals alle vrijwilligers, die zich op welke manier dan ook hebben ingezet, enorm bedanken. Vele handen maken licht werk!