Afbeelding
Foto:

Santa Maxima rijdt voorjaarsrit door Noord-Brabant

Santa Maxima rijdt voorjaarsrit door Noord-Brabant

Laarbeek/Noord-Brabant - Santa Maxima is een platform dat geld inzamelt voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Een platform wil zeggen dat iedere cent direct naar het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie gaat. Zij doen dit door middel van een mooie route op de motor verkleed als kerstmannen en -vrouwen. Het enige doel is tijdens de 120 km durende motorrit om aandacht te trekken voor het goede doel en natuurlijk hopen ze hiermee veel donaties op te halen.

De route vertrekt vanaf café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel, waarna ze doorrijden door Nuenen, Beek en Donk, Boekel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Liempde, Best, Sint-Oedenrode, Mariahout en eindigen in Lieshout. Ze verzamelen vanaf 10.30 uur bij café-restaurant De Zwaan in Son en Breugel. De route is 120km lang en deelname is gratis.

Ze zouden het heel leuk vinden als er nóg meer aanmeldingen komen van motorrijders of rijdsters die als kerstman of kerstvrouw de Santa Maxima rit mee willen rijden op zaterdag 27 mei. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina ‘Santa Maxima Noord-Brabant rit’, hierop staat alle informatie.