Afbeelding
Foto:

Op riviercruise en excursie met Seniorenvereniging Lieshout

Lieshout - Voor de leden die niet meer zo goed ter been zijn organiseert Seniorenvereniging/KBO Lieshout op dinsdag 16 mei een cruise met diner. Natuurlijk mogen ook andere leden hieraan deelnemen.

Na de vele positieve reacties op de riviercruise van vorig jaar van Rotterdam naar Gouda, heeft de reiscommissie gemeend deze mooie activiteit nog eens op de agenda te zetten. Dit keer wordt er vertrokken vanaf de Zaanse Schans. Om 8.30 uur is het vertrek vanuit Lieshout en na aankomst bij de Zaanse Schans is er eerst gelegenheid om wat rond te kijken bij de mooie molens. Om 12.00 uur volgt de inscheping en via een mooie route over de Zaan, het Noordzee Kanaal en de Schinkel eindigt de 3,5 uur durende tocht in het Amsterdamse Bos. Aan boord wordt een heerlijk diner geserveerd en aan het einde is er nog een keer koffie met appelgebak. In Amsterdam staat de bus klaar om het gezelschap weer naar Lieshout te vervoeren. Aan boord van het partyschip Jacqueline is een lift aanwezig en een invalidentoilet.

Excursies doen het altijd goed bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout. Daarom heeft de excursiecommissie op woensdag 24 mei een bezoek geregeld aan Biemans Asperges in Beek en Donk. Het bezoek wordt gestart bij het steken van de asperges. Om 13.15 uur komt het gezelschap bij elkaar op het grote parkeerterrein bij het Dorpshuis, waarna vertrokken wordt naar de plek waar op dat moment asperges gestoken worden. Na het steken volgt een bezoek aan het bedrijf aan de Hei waar de asperges worden gewassen en gesorteerd. Er zijn geen kosten verbonden aan deze excursie. Wel even aanmelden. Iedereen is van harte welkom.