Moederdagidee: geef deelname aan Het DorpsDiner cadeau
Moederdagidee: geef deelname aan Het DorpsDiner cadeau Foto: Brechje Verhoeven

Geef een ticket voor Het DorpsDiner cadeau

Beek en Donk - De tickets voor Het DorpsDiner 2023 zijn vanaf half april te koop. In enkele weken tijd kan de organisatie al zo’n 176 deelnemers tellen. En dat terwijl het evenement pas na de zomervakantie gaat plaatsvinden, op 2 september.

Susan van der Vrande, mede-organisator van de tweede editie, laat weten; “We wisten wel dat de kaartverkoop wat gemakkelijker zou verlopen dan in 2022, maar dat het zó snel zou gaan, dat hadden we niet verwacht. Mensen die graag mee willen doen, moeten niet wachten met het kopen van een ticket, want nu al is ruim 70% van de beschikbare kaarten verkocht. En vol=vol.”

Het streven van de organisatie is om op de betreffende avond 240 Beek en Donkse mensen te laten genieten van een heerlijk driegangendiner, verrassende ontmoetingen met dorpsgenoten en een gezellige afterparty. Elk van de drie gangen wordt op een andere locatie gegeten, gewoon bij dorpsgenoten thuis aan de eettafel. Op welk adres dat is, wordt pas kort van tevoren bekend gemaakt. Ook voor de kookduo’s, die dorpsgenoten bij hen thuis ontvangen, blijft het tot op het laatste moment een verrassing wie er bij hen aan tafel aanschuiven. Voor de gezamenlijke aftrap aan het begin van de avond en voor de ‘koffie na’ zijn alle deelnemers welkom bij café Thuis.

Aanmelden
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Deelname kost €17,50 per persoon. Je kunt kiezen om mee te doen als eetduo (dan ga je op drie adressen van een heerlijk voor-, hoofd- of nagerecht genieten) of als kookduo (dan ontvang je 3x4 gasten die bij jou komen eten). Leuk om dit bijvoorbeeld met een vriend(in), een sportmaatje of buurtgenoot te doen. Overigens is het niet per se noodzakelijk om je als duo in te schrijven. Je kunt ook kiezen voor een solo-ticket, dan zorgt de organisatie ervoor dat jij aan gezellige tafels wordt ingedeeld voor een vermakelijke avond.

Cadeau-ticket
Nieuw dit jaar is dat je een cadeau-ticket kunt kopen om iemand anders te laten deelnemen. Dus wil je iemand verrassen met een gezellig avondje ‘uit eten’, doe hem of haar dan een DorpsDinerBon cadeau. Gegarandeerd een geslaagd geschenk! Nog geen moederdag-cadeau in huis? Je kunt haar natuurlijk verrassen met een Eetduo-ticket om samen een geweldige avond te beleven! Ga snel naar de website: www.hetdorpsdiner.nl.