Afbeelding

HSV Het Geduld opent visseizoen

Sport Sport

Beek en Donk - Het visseizoen is weer begonnen. Traditioneel heeft HSV Het Geduld weer een uitwisseling gehouden tegen Gemert. Eerst de wedstrijd op 6 mei in Gemert, daarna 20 mei in Beek en Donk. Beiden met lekker voorjaarsweer. 

Zoals gewoonlijk had HSV Het Geduld het moeilijk omdat er in Gemert goede vissers zitten. Gelukkig hebben ze in Beek en Donk goed partij kunnen geven, maar moesten ze helaas toch weer het onderspit delven. Gelukkig allemaal in goede onderlinge sfeer.

Uitslagen
- Totaal gevangen vissen 1.849 stuks: Gemert 1.040 stuks, Beek en Donk 809 stuks
- Totaal gewicht vissen 67,922 kg: Gemert 34,628 kg, Beek Donk 33,294 kg

Komende week is het weer druk op de visvijver aan de ijsbaanlaan. Op vrijdag 26 mei komen de senioren van Beek en Donk op bezoek voor hun jaarlijkse viswedstrijd. Als u lid bent van de seniorenvereniging Beek en Donk kunt u meedoen op vrijdagmiddag om 13.00 uur. Opgeven mag aan de vijver. Op zaterdag 27 mei is het de beurt aan de koningsvissers, de eerste van acht koningswedstrijden gaat dan ‘s morgens van start om 08.00 uur met loten. De deelnemers hebben zich vooraf op moeten geven, er is nog een plaats beschikbaar.