Voer de Bij bij

Voer de Bij bij

Beek en Donk - Project Moestoon (de Moestuin) naast de Gasterij van de Regt vindt plaats op maandag 22 mei tussen 14.00 en 15.00 uur. Kom gezellig en mis het niet!

In het kader van 'Voer de Bij bij' delen ze bloemzaadzakjes uit aan alle bewoners en senioren rondom de Regt met de kinderen van 't Otterke. Lekker buurten onder het genot van een kopje koffie/thee of een glaasje ranja en iets lekkers. De Laarbeekse boeren, Verschure van de Croyse loop, Biologische Tuinderij de Antoniushoeve, Streekwinkel Croy, Tomatenkwekerij Vereijken en Tuinbouwbedrijf Kouwenberg sponsoren plantjes en zaadjes aan de Moestoon. Het bloemzaad is gesponsord door Laarbeeks Landschap.

Iedere maandag komen kinderen van 't Otterke Moestoon tuinieren met Toon Vereijken. De Moestoon verbindt jong en oud. Ze willen graag de zaadjes op de voet volgen tot een mooie bloem. Zet je verhaal van zaad tot bloem of foto's op Facebook en vergeet de Moestoon niet te taggen in je bericht, want de mooiste verhalen en foto's worden beloond!