Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Kaartverkoop 10e Oktoberfest Aarle-Rixtel start binnenkort

Aarle-Rixtel - Heb jij de lederhosen of dirndl alweer klaar liggen? Het ‘eerste weekend van oktober’ wordt weer een feest der herkenning! Dan wordt op het heuvelplein in Aarle-Rixtel de 10e edite van Oktoberfest Aarle-Rixtel gehouden. Natuurlijk laat de organisatie deze jubileum-editie niet ongemerkt voorbij gaan en wordt er groots uitgepakt met twee sfeervol ingerichte tenten, lange tafels, grote pullen bier, een dansvloer en natuurlijk diverse artiesten die spettende optredens verzorgen.

"Oktoberfest Aarle-Rixtel is niet zomaar een feestje. Het is de gezellige sfeer van het kleinschalige festivalterrein, de warme en sfeervolle aankleding van de beide tenten, met een podium waarop artiesten en bands fantastische shows neerzetten. Stilzitten is geen optie, want de artiesten op het podium zorgen dat het publiek er helemaal bij betrokken wordt. Daardoor is Oktoberfest al jarenlang een gegarandeerd feest en iedereen komt dan ook gekleed in gepaste Tiroler-kledij”, aldus een van de organisatoren van het festival. Jaarlijks bezoeken zo’n 2.000 feestgangers de grote Oktoberfesttent in Aarle-Rixtel voor een gezellige Brabantse hospartij met een Duitse saus. Niet voor niets dat de organisatie zelf spreekt van een kleinere versie van het Münchner Oktoberfest, alleen lekker dichtbij en zeker zo gezellig.

Wie treden er zoal op?
De Oostenrijkse band Capt’n Klug komt voor een derde keer naar het Oktoberfest. Een grote internationale naam in oktoberfest-land. Zowel op de vrijdag- als de zaterdagavond staan zij op het podium. Verder zijn er optredens van Bianca Holzman, zangeres uit Oostenrijk, Die Party Polizei, de steirische sensatie Ruud Appelhof en de band Woenderbaar. Deze laatste band zorgde al menigmaal voor een gegarandeerd feest in Aarle-Rixtel. Natuurlijk zullen ook Die Partyhosen uit Aarle-Rixtel niet ontbreken.

Start kaartverkoop op 2 juni
De online kaartverkoop voor het Oktoberfest Aarle-Rixtel gaat vrijdag 2 juni om klokslag 20.00 uur van start. Tickets zijn via www.oktoberfest-aarle-rixtel.nl te bestellen. De ervaring leert dat het meestal erg snel gaat voordat de kaartjes uitverkocht zijn, dus zorg dat je op tijd klaar zit. Meer info over Oktoberfest Aarle-Rixtel vind je op de website en natuurlijk op de Facebook-pagina.