Afbeelding

Wedstrijden bij HSV ‘t Sluisje

Sport Sport

Lieshout - Bij HSV ‘t Sluisje begon de week met het jaarlijkse hoogtepunt als de vrienden van Kansplus komen vissen. Met behulp van diversen leden konden ze aan de slag, maar de monden van verbazing vielen al gauw open door de hoeveelheid die gevangen werd. Menig wedstrijdvisser zou dit graag vangen. Een natje en een droogje zorgde ervoor dat ze trots naar huis gingen. 

De jeugd ging met 22 man (vrouw) aan de slag bij de Bavariarotonde. Daar worden voornamelijk zonnebaarsjes gevangen en een enkele voorn, de grootste werd gevangen door Amy Engels van maar liefst 25 cm. Na de prijsuitreiking, waar iedereen een prijs kreeg, stond er een frietwagen klaar om de inwendige mens te vullen. Kinderen en ouders smulde er prima van. 

De senioren hadden aan de vijver een koppelwedstrijd. Via loting werd iedereen gekoppeld en zo ontstaan er bijzondere koppels. De winnaars van deze wedstrijd waren vissers die in de afgelopen jaren ook op het podium stonden. Na de prijsuitreiking stond er nog één bbq klaar en was het nog lang onrustig op de vijver. 

Uitslag jeugdwedstrijd 6 t/m 9 jaar
1. Mens vd Elzen 18 vissen
2. Daan Huijbers 17 vissen
3. Loet vd Ven 17 vissen

Uitslag jeugdwedstrijd 10 t/m 13 jaar
1. Rens van den Dungen 20 vissen
2. Vince van Berlo 9 vissen
3. Teun van den Dungen 9 vissen

Uitslag koppel wedstrijd 11 koppels
1. Jos Teunissen en Leon van Turnhout 36,9 kg
2. Marinus Smits en Frits Vriens 26,8kg
3. Frans Verkuylen en Jan Swinkels 24 kg

Het waren prachtige dagen met dank aan alle helpers. Van Kansplus is er geen uitslag omdat het louter om het plezier ging.