Afbeelding
Foto:

Kledingbank Laarbeek (ViaVia) organiseert EURO dagen

Kledingbank Laarbeek (ViaVia) organiseert EURO dagen

Laarbeek - Kledingbank Laarbeek draait prima. Iedereen kan daar terecht op vaste tijden op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dagen kan ook kleding gebracht worden.

Vanaf woensdag 14 juni organiseren zij weer de EURO dagen. Voor alle bezoekers met een verwijsbrief of inkomensverklaring verandert er die dagen eigenlijk niets. Maar voor iedereen die wil, worden alle andere kledingstukken aangeboden voor €1,00. Misschien is het goed om nogmaals te vermelden dat ze niet alleen mensen met een verwijzing helpen, maar dat mensen die graag tweedehands, dus duurzaam, iets willen kopen ook altijd welkom zijn. 

Zij noemen de winkel ViaVia en de opbrengst die ze uit de verkoop van artikelen halen hebben ze nodig om te kunnen voortbestaan. Weet ook dat ze mensen kleden als zij voor een sollicitatiegesprek staan en dat zij dames, die de eerste keer zwanger zijn, ondersteunen met een 9 maanden box! Zij willen iedereen bedanken die zijn of haar kleding aan hen schenkt. Zonder uw gulle gaven kunnen ze niet bestaan!