Afbeelding
Foto:

Senioren Beek en Donk beleven heerlijke middag aan de visvijver

Senioren Beek en Donk beleven heerlijke middag aan de visvijver

Beek en Donk - Seniorenverenging Beek en Donk organiseerde voor de leden op vrijdag 26 mei weer de jaarlijkse viswedstrijd met ondersteuning van Hengelsportvereniging Het Geduld. De senioren werden daarbij, indien nodig, geholpen door een aantal vrijwilligers van de club met bijvoorbeeld het klaarmaken van de hengels. 

Dankzij deze vrijwilligers van de visvereniging was alles voorhanden zoals hengels, voer, aas en verdere benodigdheden. Ook de inwendige mens werd niet vergeten. Organisator Peter Vogels, bestuurslid bij beide verenigingen, had zoals altijd alles grondig voorbereid en ook het weer werkte opnieuw fantastisch mee. Via loting werden de plaatsen aangewezen en na het klinken van de sirene, startte de wedstrijd. Er waren 11 deelnemers waaronder twee dames, en het werd weer een hele gezellige middag aan de mooie visvijver met heerlijk zonnig weer. Er werd behoorlijk goed gevangen en Jan Spierings werd de winnaar met 30 vissen.

Seniorenvereniging Beek en Donk bedankt Hengelsportvereniging Het Geduld, en Peter Vogels in het bijzonder, voor de gastvrijheid en uitstekende organisatie. Succesvol gestart in coronatijd, komt er (vanwege de afnemende belangstelling) misschien wel een einde aan deze sportieve activiteit. Dat zou heel jammer zijn dus alle visliefhebbers, en degenen die het eens willen proberen, opgelet: houdt de aankondiging volgend jaar in de gaten en meld u aan! Voor meer informatie, zie de website: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.