Afbeelding

Toneelvereniging De Vriendenkring weer met beide benen op de grond

Algemeen

Lieshout - Negen keer is De Vriendenkring afgelopen drie weken met het vliegtuig naar Caïro gevlogen, in een bomvol vliegtuig, want het publiek mocht mee. Zij hebben genoten van de heerlijke klucht ‘De vloek van Toetang en zijn Amon’ van schrijver Nico Torrenga. 

Samen met de spelers vertrok het publiek van ‘Maastricht Aachen Airport’ naar het mooie Cairo in Egypte. De reis ging goed, maar toen Aaltje voor het hotel een beeldje van een poes kocht, ging het helemaal mis. De gasten van het hotel kregen een heel andere vakantie dan dat ze zich hadden voorgesteld. Het was een klucht met de nodige humor, maar ook met spannende plotwendingen. Met als kers op de taart echte buikdanseressen van Ana Danst in Eindhoven. Het was negen avonden genieten, zowel voor het publiek als voor de spelers. 

Dit jaar was de regie voor het eerst in handen van Karel Huygens sr. Met de hele groep (zowel voor als achter de schermen) heeft Karel iets moois neergezet. Daarnaast kwamen dit jaar weer spelers terug die een tijd zijn weggeweest en hadden ze ook een paar nieuwe, jongere spelers. Karel kan tevreden terugkijken op zijn debuut als regisseur. 

Het toneelseizoen liep niet vlekkeloos door onvoorziene omstandigheden, maar door een goede klik onderling en een geweldige inzet en samenwerking van iedereen is het gelukt om deze prachtige voorstellingen neer te zetten. 

Dank aan het geweldige publiek
Het publiek is ook dit jaar weer in groten getale naar het Dorpshuis in Lieshout gekomen. De Vriendenkring heeft graag voor jullie gespeeld en volgend jaar komen ze weer terug met een echte klucht. Waar de reis dan heengaat is nog een verrassing. 

Wil jij ook bij deze leuke groep horen?
Dat is mooi, want toneelvereniging De Vriendenkring is op zoek naar meer verjonging. Dit is nodig om nog jaren mooie kluchten te kunnen spelen. De Vriendenkring is een leuke, gezellige en enthousiaste toneelvereniging uit Lieshout. Naast toneelspelen hebben zij ook veel lol met elkaar. Dat klinkt leuk toch? De Vriendenkring hoort graag van je! Je bereikt hen via devriendenkringlieshout@gmail.com voor meer informatie. Ervaring is niet nodig, De Vriendenkring leert je de fijne kneepjes van het vak.