Twan van der Linden, Mary-Ann van der Linden, Ad van de Laar en Gemma van de Laar.
Twan van der Linden, Mary-Ann van der Linden, Ad van de Laar en Gemma van de Laar.

Nieuwe kantinebeheerders VV Mariahout

Sport Sport

Mariahout - Niet alleen een nieuw voetbalseizoen met nieuwe teams en competities, maar ook nieuwe kantinebeheerders voor VV Mariahout. De kantine is het thuishonk voor de spelers en supporters van VV Mariahout, en daarom heel belangrijk voor de club.

Na afloop van het buurtvoetbaltoernooi gaven Ad en Gemma van de Laar aan te willen stoppen als kantinebeheerders. Ad en Gemma hebben dit vijf jaar voortreffelijk gedaan. Iedereen voelde zich welkom in de kantine van VV Mariahout, zowel jong als oud. Het bestuur van VV Mariahout dankt Ad en Gemma voor hun geweldige inzet de afgelopen vijf jaren.

Tijdens het zomerreces moest het bestuur op zoek naar nieuwe kantinebeheerders. Geen eenvoudige klus, maar net voor aanvang van het nieuwe seizoen is het bestuur toch in deze missie geslaagd. Twan en Mary-Ann van der Linden gaan het nieuwe seizoen beginnen als nieuwe kantinebeheerders. Twan heeft lange tijd in het 1e elftal gespeeld en is al jaren actief als bestuurslid. Hij bekleedt daar de functies van wedstrijdsecretaris en coördinator nevenactiviteiten. Mary-Ann is ook vaak op het sportpark te vinden, als supporter, maar ook vaak als helpende hand bij diverse activiteiten. Twan en Mary-Ann hebben een blauw-geel hart, en zijn bekende personen binnen de vereniging. Het bestuur wenst Twan en Mary-Ann veel succes toe als nieuwe kantinebeheerders.

Twan heeft aangegeven dat hij wil stoppen als coördinator nevenactiviteiten. Daarom is het bestuur op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor deze functie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het bestuur, of via info@vvmariahout.nl.