Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen!
Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen!

Gratis inloopavonden bij Badminton Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 13 september houdt de vereniging een eerste inloopavond. Op woensdag 20 september is de tweede. 

In sporthal de Klumper zijn alle geïnteresseerden welkom: jeugd (vanaf ca. 7 jaar) om 18.30 uur, junioren (vanaf ca. 13 jaar) vanaf 19.00 uur en senioren (vanaf ca. 18 jaar) vanaf 20.00 uur. Dankzij de ondersteuning van de Rabobank Helmond Peel Noord kunnen alle geïnteresseerden gratis meespelen op deze inloopavonden.

Rabobank Inloopavonden
In het zojuist aangevangen seizoen 2023/2024 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd (aspiranten en junioren) én bij de senioren. Plaatsen voldoende, maar kom snel want vol is vol. Om de jeugd van Laarbeek, en dus potentiële nieuwe leden, kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout een tweetal inloopavonden. Op woensdag 13 september en op woensdag 20 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Plaats van handeling is in de thuishaven van Badminton Club Lieshout: sporthal de Klumper aan de Papenhoef in Lieshout

Ondersteuning via Clubsupport
Doordat de inloopdagen ondersteund worden door Rabobank Helmond Peel Noord hoef je niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, zorgt voor leen-rackets, zorgt voor voldoende shuttles en zorgt voor goede begeleiding. Kortom: alleen zorgen dat je je sportkleding aan hebt is voldoende. Bent u lid van de Rabobank Peel Noord? Stem dan in de nu lopende stemperiode van de Rabo Clubsupport vóór financiële ondersteuning aan Badminton Club Lieshout.