Debuterend voor team 8: Cor van de Ven
Debuterend voor team 8: Cor van de Ven

ATTC’77 begint goed aan de competitie

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Na een lange periode van trainen, materialen wisselen en nieuwe spelers klaarstomen is het eindelijk weer tijd voor de nieuwe competitie. Na een vruchtbaar eerste halfjaar met enkele nieuwe leden zijn er komend seizoen twee nieuwe teams te bewonderen aan de Jan van Rixtelstraat, waarmee het totaal op maar liefst acht teams komt.

Na een knap kampioenschap in het voorjaar mogen de mannen van ATTC’77 1 zich weer bewijzen in de 1e klasse. In de eerste speelronde begon het vaandelteam thuis tegen de concurrenten van Belcrum uit Breda. William Vlamings schiet uit de startblokken en wint al zijn enkelpartijen. Bart Boetzkes wint twee wedstrijden en Johan Voorhout haalt het zesde punt binnen door te winnen van de ervaren Chi Li. Het eerste team start hierdoor knap met een mooie 6-4 overwinning.

Het nieuw gevormde team 4 mocht in de 4e klasse aantreden tegen de buren van Stiphout. Wesley Ketelaars maakte zijn debuut in het blauw van ATTC en dit was niet onverdienstelijk: Wesley won alle drie zijn enkelpartijen. Werner Doensen keerde terug na en buitenlands avontuur en bleek het spelletje ook niet te zijn verleerd, hij was goed voor twee punten. Juul Verbeeten pakte ook nog een punt waardoor dit team ook goed start met een 7-3 overwinning.

De ervaren spelers van team 5 gaan in de 5e klasse voor de bovenste plaatsen. Jan Smits, Henk Buiting en Thijs Smulders laten meteen zien waarom en zetten ATTV’71 uit Asten met een 8-2 overwinning opzij.

Team 8 blijkt met de ervaren Cor van de Ven en de iets minder ervaren Peter Bevers twee sterke spelers gestrikt te hebben. Cor won al zijn wedstrijden, terwijl Peter er twee won. Samen wonnen deze mannen ook het dubbelspel. Ruud Brummans won ook alle drie zijn partijen waardoor team 8 voortvarend begint aan de competitie met een 9-1 overwinning op de heren van Never Despair uit.