PSV Vrouwen.
PSV Vrouwen.

PSV eindelijk op bezoek bij de meiden van ASV’33

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Drie keer is scheepsrecht zullen ze in Aarle-Rixtel denken. Maar woensdag 27 september moet het er echt van gaan komen. Die dag gaat een speciale dag worden voor de meidenteams van ASV’33. Enkele speelsters van PSV vrouwen 1 komen dan naar Sportpark de Hut in Aarle-Rixtel om de meiden een heuse PSV-training te geven.

Waar deze training in mei nog werd afgelast vanwege hevige regenval, was het in juni juist de extreme hitte en het gebrek aan beschikbare PSV-speelsters die roet in het eten gooiden.

In de weken die volgden werd het WK voetbal voor vrouwen gevoetbald en besloten PSV en hoofdtrainer Rick de Rooij uit elkaar te gaan. Door deze onrustige voorbereiding bij PSV duurde het even voordat er een nieuwe datum geprikt kon worden. Maar gelukkig kunnen alle meiden van ASV’33 zich alsnog verheugen op het bezoek enkele PSV-speelsters. En ook Rick de Rooij, oud-hoofdtrainer van de PSV Vrouwen, zal er deze avond alsnog bij zijn. 

ASV’33 verwacht op deze training natuurlijk niet alleen de eigen speelsters te zien, maar ook ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken naar deze speciale training.

Meiden die willen voetballen al welkom vanaf 4 jaar!
Met meer dan 50 voetballende meiden zit het meidenvoetbal in Aarle-Rixtel enorm in de lift. Ben jij die enthousiaste en sportieve meid die nog geen lid is bij ASV’33, maar die dit soort activiteiten wel hartstikke leuk zou vinden? Kom dan eens gratis mee trainen met één van de meidenteams. Vanaf 4 jaar ben je al welkom bij ASV’33. Meer weten? Stuur een e-mail naar meiden@asv33.nl.