Afbeelding

Succesvolle ‘Positief Coachen’ cursus bij vv Mariahout verrijkt kader

Sport Sport

Mariahout - In twee avonden namen twaalf enthousiaste deelnemers deel aan een inspirerende en leerzame ‘Positief Coachen’ cursus bij vv Mariahout. Deze cursus is speciaal ontworpen om het kader extra handvatten te bieden in het begeleiden van jeugdspelers, met als doel om nog meer plezier uit het voetbal te halen.

Onder leiding van de ervaren trainer Joost van Beek werden de deelnemers ondergedompeld in interactieve sessies en leerden ze essentiële technieken om een positieve omgeving te creëren voor spelers. “Het gaat niet om het winnen van wedstrijden, maar juist om het begeleiden van onze jeugd op een positieve manier”, merkte een van de deelnemers op. Na twee intensieve avonden ontvingen alle deelnemers hun welverdiende certificaat. “Deze cursus heeft ons niet alleen voorzien van nieuwe inzichten, maar ook van praktische tools die direct toepasbaar zijn op het veld”, voegde een andere deelnemer toe.

Het bestuur van vv Mariahout is verheugd over het succes van de cursus en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. De club blijft zich inzetten voor een positieve en stimulerende omgeving voor alle spelers, waarbij plezier en ontwikkeling centraal staan.